Ordensregler

1 Medlemskab

Medlemskab af foreningen Bårse Samlingshus & Fitness med adgang til fitnesscenteret er personligt, og nøglebrikken må ikke udlånes til andre. Træningen foregår på eget ansvar. Foreningen Bårse samlingshus & Fitness har ingen erstatningspligt for medlemmerne.

2 Adgang til fitnesscentret

Der er kun adgang for medlemmer med gyldig nøglebrik og nøglebrikken skal benyttes ved enhver adgang, så det registreres hvem og hvor mange der er i centeret. Det er ikke tilladt at lukke nogen ind i centeret. Fremvisning af centeret for ikke-medlemmer kun efter aftale med instruktør.

3 Beklædning

Der skal skiftes fra udendørs sko til indendørs sko ved indgangen. Udendørssko kan anbringes i skoreolen ved indgangen. Benyt sportstøj/træningstøj og håndklæde ved træning i fitnesslokalet. Det er ikke tilladt at træne i bar overkrop eller kun iført sports bh. Skabene i omklædningsrummene er ikke personlige og skal tømmes efter brug. Hængelåse, der ikke er fjernet ved lukketid, vil blive fjernet uden erstatning.

4 Behandling af udstyr

Træningsudstyret skal behandles med respekt og må kun benyttes til de øvelser, de er beregnet til. Håndvægte eller vægtstænger/vægtskiver SKAL have gulvkontakt inden de slippes. Husk altid at lægge udstyr og vægte på plads efter brug. Benyt håndklæde under hovedet og ryg på træningsbænke. Alle maskiner skal rengøres med sprit og papir før og efter brug.

5 Opførsel

Foreningen Bårse Samlingshus & Fitness ønsker at alle skal have en god oplevelse når de træner. Derfor forventes en positiv omgangstone med respekt for hinanden.

Maskiner må ikke blokeres ved pauser. Giv plads så andre kan komme til

Det er ikke tilladt at tage billeder/video af andre medlemmer uden deres samtykke.  Mobiltelefoner skal sættes på lydløs og telefonsamtaler skal føres udenfor centeret. Musik fra mobiltelefoner o. lign. må kun aflyttes via høretelefoner.

Ingen mad eller drikkevarer udover egen plastik vanddunk/flaske må medbringes i fitnesslokalet.

6 Doping, alkohol og rygning

Doping er ikke tilladt og er årsag til øjeblikkelig bortvisning, hvis det konstateres. Rygning og indtagelse af alkohol er ikke tilladt i centeret

Overtrædelse af ordensreglerne eller manglende efterlevelse af anvisninger fra instruktører, vejledere og bestyrelse kan medføre advarsel og evt. bortvisning. Trusler og vold medfører bortvisning og udelukkelse.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.